Pripororočamo nakazilo na TRR  ali plačilo preko Pay-Pal ( Pošta Slovenije ob dostavi zaračuna prejem gotovine. )
Ko kupec zaključi nakup, prejme po e-pošti obvestilo o prejetem naročilu. Registriranim uporabnikom so v spletni trgovini Urarna Jelka vedno na voljo podatki o stanju in vsebini naročil, gost pa ob vsaki spremembi stanja naročila prejme obvestilo po e-pošti.

Urarna Jelka lahko za preverjanje podatkov ali za zagotavljanje točnosti dobave kontaktira uporabnika preko njegove kontaktne telefonske številke ali e-naslova. Pri dobavi artiklov prodajnega programa, ki jih Urarna Jelka nima na zalogi v lastnem skladišču, je e-Urarna Jelka vezana izključno na dobavo s strani svojega dobavitelja in na čas, v katerem lahko dobavitelj dostavi določen artikel v podjetje. Urarna Jelka uporabnika sproti obvešča o podatkih glede dobave naročenih artiklov preko telefona ali e-pošte. Urarna Jelka ne prevzema odgovornosti za škodo, ki bi nastala zaradi daljših dobavnih rokov ali zaradi nedobave artiklov, ki jih Urarna Jelka nima na zalogi v lastnem skladišču.

Urarna Jelka v dogovorjenem roku artikel pripravi in odpošlje na naslov, ki ga uporabnik izbere med naročilom, razen če uporabnik izbere osebni prevzem v poslovalnici, in o tem obvesti naročnika preko e-pošte.


Lokacija poslovalnice, kjer je možen osebni prevzem:

Urarna Jelka
Cankarjeva ulica 16
6250 Ilirska Bistrica