Koda izdelka: Pametna ura BLITZWOLF BW-HL4 srebrna
Razploložljivost: na zalogi
69,90 €
Cena brez DDV: 57,30 €
1.3 "barvni TFT zaslon
Bluetooth 5.0 povezava
povezljivost s sistemom Android in iOS 
merjenje utripa, krvnega tlaka in kisika v krvi
štetje korakov in merjenje razdalje, monitor spanja, porabljene kalorije, opomnik gibanja, budilka ura
vgrajen mikrofon in zvočnik za klice
obvestila o dohodnih sporočilih in telefonskih klicih
možnost seznanjanja s slušalkami Bluetooth in predvajanja glasbe
vodoodporna IP67
avtomatska osvetlitev zaslona, ​​ko je zapestje dvignjeno

Pametna ura Blitzwolf BW-HL4

Zanesljiv pomočnik in osebni trener na vašem zapestju. To je BW-HL4 - funkcionalna pametna ura podjetja Blitzwolf. Razpoložljivi športni načini vam bodo omogočili optimalno načrtovanje vadbe, upravljanje telefonskih klicev in obvestil pa bo poskrbelo, da ne boste nikoli več zamudili pomembnega sporočila. Zaslon HD na dotik omogoča enostavno upravljanje naprave, njegova vzdržljiva 300mAh baterija pa zagotavlja do 5-7 dni dela z enim polnjenjem. Zahvaljujoč funkcijam spremljanja spanja, srčnega utripa in tlaka boste poskrbeli za svoje zdravje. Pametna ura med drugim omogoča tudi daljinsko fotografiranje in predvajanje glasbe.

Zaslon HD, ki ga je enostavno brati, po vaših željah

Okrogel, 1,3" barvni zaslon z ločljivostjo 240 x 240 dpi omogoča priročen dostop do vseh funkcij pametne ure. Izdelana je iz trpežnih materialov, ki ji zagotavljajo odpornost na praske in druge poškodbe. Prav tako zagotavlja gladko, otipljivo delovanje, žive, izrazite barve in jasno sliko. Ali vas zanima možnost personalizacije vaših naprav? Brez skrbi - z BW-HL4 lahko prilagodite svetlost zaslona in izberete njegovo ozadje.

Ostati v stiku

Ste že kdaj zamudili kakšno pomembno sporočilo? Ali pa se morda niste odzvali na pomemben telefonski klic? Blitzwolf vam bo omogočil, da se izognete podobnim težavam. Pametna ura podpira klice Bluetooth, ki jih lahko opravljate, sprejemate, končate ali zavrnete neposredno z zaslona na dotik. Prejeli boste tudi obvestila o dohodnih sporočilih. BW-HL4 je združljiv s priljubljenimi portali, kot je Facebook.

Skrb za svoje zdravje

Blitzwolf vam bo pomagal tudi pri skrbi za vaše zdravje. Spremljanje tlaka in srčnega utripa vam bo omogočilo, da bolje spoznate svoje telo in se hitro odzovete na moteče simptome. Visoko natančni optični senzorji in natančni, napredni algoritmi zaznajo tudi najmanjše spremembe v vašem telesu in vam omogočijo dostop do podrobnih, uporabnih informacij. BW-HL4 ponuja tudi funkcijo spremljanja spanja – analiza zbranih podatkov z njegovo pomočjo vam bo omogočila bistveno izboljšanje kakovosti nočnega počitka.

Z Blitzwolfom dosežete vrhunsko obliko

Udeležite se svojega najboljšega treninga. Pametna ura ponuja kar 10 športnih načinov – med njimi so tek, hoja in kolesarjenje. Z njihovo pomočjo boste pogostost in intenzivnost vadbe še bolje načrtovali. Zahvaljujoč profesionalnim algoritmom naprava v realnem času spremlja količino porabljenih kalorij, število korakov in prevoženo razdaljo. Tako lahko spremljate svoj napredek in nenehno izboljšujete učinkovitost svojih treningov.

Vaš osebni pomočnik

Se vam včasih zdi, da bi potrebovali osebnega pomočnika, ki bi si zapomnil vsaj nekaj stvari? Pametna ura BW-HL4 se bo v tej vlogi odlično obnesla! Nastavite budilko, da nikoli več ne zaspite v službi. Naprava vas bo tudi opomnila, da spremenite položaj, ko predolgo sedite pri miru.

Izkoristite dodatne funkcije

To še ni konec vaših možnosti! Povežite svojo pametno uro s slušalkami Bluetooth za predvajanje glasbe, ne da bi vam bilo treba posegati po telefonu. Vas zanima, da lahko naredite odlične fotografije v trenutku, ko bi mignil? Z BW-HL4 morate samo stresati zapestje! Nikoli več ne zamudite svojega sanjskega posnetka. Štoparica bo uporabna ne le med treningom, ampak tudi na primer v kuhinji - testenine na polici ali zažgani piškoti bodo postali le neprijeten spomin. Pametna ura ima tudi funkcijo lokacije telefona.

Presenečeni boste nad dolgim ​​delovnim časom

Vas skrbi, da se bo tako velika funkcionalnost pametne ure izkazala za prezahtevno za njeno baterijo? Po nepotrebnem! Delovni čas BW-HL4 pri normalni uporabi je do 5-7 dni. V stanju pripravljenosti pa doseže 20-25 dni. Tako vam ni treba skrbeti, da vas naprava ne bo ubogala v najmanj primernem trenutku. Za polnjenje pametne ure traja le približno 2 uri – vaš elektronski pomočnik vam bo v trenutku, ko bi mignil, spet pripravljen postreči.

Prilagojeno vašim potrebam

Pametna ura je prilagojena različnim potrebam uporabnikov. Lahek in udoben – lahko ga nosite ure in ure, ne da bi se utrudili. Vodoodporen IP67 pomeni, da vam ga ni treba sneti z zapestja, ko si umivate roke ali dežuje – nenamerno škropljenje zanj ne predstavlja veliko nevarnosti. Če želite, lahko tudi pašček za pametno uro odprete in ga zamenjate z drugim, ki je bolj primeren po vašem okusu - z BW-HL4 se boste poslovili od omejitev!

Specifikacija:

 • Proizvajalec: Blitzwolf
 • Model: BW-HL4
 • Barva: Srebrna
 • Širina pasu: 22 mm
 • Teža: 130 g
 • Zaslon: 1,3" TFT
 • Ločljivost: 240x240
 • Bluetooth: 5.0
 • Kapaciteta baterije: 300 mAh
 • Čas polnjenja: pribl. 2h
 • Delovni čas: do pribl. 5-7 dni
 • Združljivost: Android 4.4 ali novejši/iOS 8.2 ali novejši
 • Zaščitni razred: IP67
Vključeno:
 • Pametna ura Blitzwolf BW-HL4
 • Magnetni polnilni kabel
 • Komplet za nastavitev dolžine zapestnice
Izdelek v originalni škatli proizvajalca.

Izdelek ima oznako CE.


 

Napišite mnenje

Prosimo, prijavite ali registrirajte se, če želite napisati oceno.