Znamka: Eneloop
Koda izdelka: Baterija ENELOOP AAA NIMH 1,2V
Razploložljivost: na zalogi
2,49 € 2,90 €
Cena brez DDV: 2,04 €
Razvita za prenosne telefone, konkurenčna ostalim "1000" mAh baterijam.
-eden redkih Ni.Mh akumulatorjev z nizkim samo praznjenjem
-poreklo: Japonska
-min. 750 mAh
Zakaj samo Eneloop ? Zato ker smo v vseh letih poslovanja z akumulatorji preizkusili vse vodilne znamke, od Duracell in Varta do Ansmann in GP. In ugotovili, da edino Panasonic / Sanyo Eneloop dosega kriterije ki jih povprečen uporabnik zahteva za najbolj ugodno ceno. Na trgu je kar nekaj znamk z solidnimi karakteristikami, problem je cena. 
Kaj so kriteriji povprečnega potrošnika ? V prvi vrsti - samo praznjenje. Ni ga hujšega kot da ima npr. otrok rojstni dan, ti vzameš akumulatorje iz predala ki si jih včeraj napolnil in ... PRAZNI ! In prav vsi proizvajalci jamčijo ohranjanje kapacitete, ampak v praksi ... Dejstva govorijo zase. Tudi do 180 dni bo držala cca 80 % kapacitete ! Daleč najboljši rezultat. Lastni testi, seveda laični. In seveda polnilni cikli. Obljubljenih 2000 je pretiravanje, v praksi stranke poročajo o 1000 do 1300 ciklih.
V vsakem primeru pa priporočamo izpraznitev akumulatorjev pred polnenjem, tako Ni-Mh kot Li-ion, ker čeprav proizvajalci trdijo drugače, ima tudi Li-ion "spominski efekt", le pokaže se z odpovedjo akumulatorja.

Za ogled tehničnih podatkov klikni TUKAJ


Napišite mnenje

Opozorilo: Besedilo se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani.
Oznake: aaa lr03