Koda izdelka: Baterija Renata CR2025 Lithium 3 V
Razploložljivost: na zalogi
0,90 €
Cena brez DDV: 0,74 €
-samo € 0,90
-165 mAh
-preverjeno najmočnejša
-dim: 20 x 2,5 mm
-napetost: 3V

Profesionalna baterija Renata Swiss Ag je uporabljana skozi desetletja v urarski industriji, razvita skupaj z prvimi kvarčnimi mehanizmi. Zagotavlja najbolj enakomerno sproščanje toka ne glede na obremenitev in s tem zagotovi najdaljše delovanje.Poleg najvišjih kapacitet med ponudniki se ponaša tudi z uporabo kvalitetnih materijalov pri izdelavi, odlično temperaturno odpornostjo (back-up uporaba) in kvalitetno embalažo ki omogoča dolgotrajno hranjenje.
Ker smo v preko 20-letni prodaji in montaži vseh vrst baterij spoznali skoraj vse znamke, moramo priznati da so Renata baterije bile redke na, takrat še vedno razmeroma zaprtem slovenskem trgu. Zato jih tudi nismo testirali do pred cca petimi leti. Vedeli smo da so to vrhunske baterije, ki pa so bile takrat rezervirane le za proizvodnjo in v omejenih količinah za servisne delavnice priznanih urarjev višjega urarstva. Tudi cenovno niso bile konkurenčne do seveda, zagona proizvodnje na Daljnem vzhodu. 
Primerjali smo tudi razlike med švicarsko in kitajsko proizvodnjo in seveda pričakovano, podjetje kot je Renata ne bo nikoli tvegalo kakovost proti ceni in zato ni popolnoma nobene razlike v kakovosti.
Dejstvo pa je, da na moč vseh baterij najbolj vpliva nepravilno, dolgotrajno skladiščenje. Zato smo v našem podjetju porabili kar nekaj časa da smo pridobili dobavitelja z temperaturno in vlago kontroliranim skladiščem.


Napišite mnenje

Opozorilo: Besedilo se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani.